شرکت معماری داخلی و دکوراسیون ویلا

ویلا باید ساختمانی برای آرامش و آسایش شما باشد. همچنین باید از هنر معماری در خلق فضایی زیبا و هارمونیک برخوردار باشد. این ‌همه با اجرای درست و حرفه‌ای معماری داخلی ویلا انجام می‌شود. دکوارسیون ویلا به چگونگی فضاسازی‌ها و چیدمان ملزومات تا ایجاد جلوه‌های بصری داخل فضاهای ساختمانی می‌پردازد.
طراحی داخلی ویلا نوعی نگاه تعامل محور با ساختمان ویلایی است. در این نگاه به ‌دنبال بهبود کارکرد فیزیکی فضاهای ساختمانی هستیم. در عین‌ حال از تأثیر روانی فضاهای داخلی ساختمان غافل نشده‌ایم. به شکلی که هنرمندانه به ‌دنبال ایجاد یک فضای هارمونیک از دکوراسیون ویلا در خلال ایجاد بخش‌های مفید و کاربردی هستیم. در یک کلام، معماری داخلی ویلا هنر چیدمان ساختمان برای انجام فعالیت‌های روزمره زندگی است. اما این چیدمان به شکلی زیبا و ساختار یافته در ارتباطی هارمونیک شده انجام می‌شود.
فضای داخلی به ساختمان ویلایی روح می‌بخشد و آن را در جایگاهی برجسته قرار می‌دهد. اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی ویلا پرداختن به ساختمانی شخصیت محور است. ساختمانی که در سبکی آراسته و برجسته چیدمان شده باشد. برای معماری داخلی ویلا می‌توانید از خدمات تخصصی معماری و چیدمان دکوراسیون ویلا گروه فرلی ویلا بهره‌مند شوید. در فرلی ویلا برای هر نوع سبک مدرن تا کلاسیک و حتی روستایی از چیدمان فضاهای داخلی انواع ویلا برنامه داریم.

شرکت معماری داخلی و دکوراسیون ویلا
مشاوره فرلی ویلا

همین الان مشاوره بگیرید

اساس روش‌ها در طراحی داخلی ویلا

برای معماری داخلی ویلا و همچنین طراحی دکوراسیون ویلا روش‌های متعددی مطرح است. سبک‌های جاافتاده متنوع هستند. از طرفی با انبوه ایده‌ها، خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها در این عرصه مواجه هستیم. همچنین هر کسی در نظرات و سلایق خود به چیدمان خاصی از دکوراسیون داخلی ویلا می‌اندیشد. این گوناگونی ممکن است باعث سردرگمی شما شود. اما به یاد داشته باشید که اساس معماری داخلی ویلا در دو نکته‌ای ساده خلاصه شده است:

  1. کاربرد فضا
  2. تأثیرگذاری فضا

در طراحی دکوراسیون داخلی ویلا باید برای هر دو مقوله برنامه‌ریزی کنیم. قاعدتاً فضاهای ویلایی باید زیبا، جذاب و تأثیرگذار باشند. اما مهم است که از سبک خاصی در دکوراسیون ویلا استفاده شود تا در نهایت با فضایی آشفته و بی‌برنامه مواجه نباشیم. از طرفی توجه بیش‌ از حد به جلوه‌های بصری نباید ما را از قابلیت‌های کاربردی فضا غافل کند. هر فضای طراحی‌ شده در ساختمان ویلایی باید دورنمایی هدفمند برای فعالیتی کاربردی داشته باشد. در این ‌صورت می‌توانیم از فضای داخلی مفید، زیبا، مفهومی و قطعاً تأثیرگذار ساختمانی خود لذت ببریم.

مولفه‌های کلیدی در معماری داخلی ویلا

معماری داخلی ویلا به انجام هر نوع طراحی، فضاسازی، چیدمان تجهیزات، نورپردازی در فضاهای داخلی ساختمان‌های ویلا گفته می‌شود. در یک کلام، هر فعالیت مدون و هماهنگ در فضای داخلی ویلا را شامل می‌شود. برای این منظور با مؤلفه‌های متعددی سروکار داریم:

  • فرم فضای داخلی
  • نورپردازی فضاهای متنوع ساختمان ویلایی
  • رنگ‌بندی دیوارها تا چیدمان اجزا
  • طراحی سقف ویلا
  • طراحی کف
  • نماسازی دیوارها
  • جانمایی عناصر تزیینی و کارکردی
  • انتخاب و جانمایی مبلمان ویلا

تنوع کارها در معماری داخلی ویلا گسترده است. این گستردگی از طراحی داخلی تا دکوراسیون ویلا را شامل می‌شود. اما در نهایت با یک مقوله‌ی مشترک در انجام زنجیره‌وار کارها روبه‌رو هستیم. زبان طراحی در تمام مراحل معماری داخلی ویلا یکسان است و باید در جزء به جزء این سلسله کارها از الگوهای یکسان و هماهنگ شده برای خلق فضایی هارمونیک و تعامل محور استفاده کنیم.

مولفه‌های کلیدی در معماری داخلی ویلا
تأثیر بافت در معماری داخلی ویلا​

تأثیر بافت در معماری داخلی ویلا

بافت در معماری داخلی به پوشش‌های کلی فضا گفته می‌شود. بافت مشخصه‌ای ظاهری از هر شیء است و می‌توانیم آن را به چشم ببینیم. لذا بافت در طراحی داخلی هر ظاهر برجسته از پوشش سطوح فضا است که قابل لمس کردن است و کاملاً برجسته دیده می‌شود. این بافت ساختمانی می‌تواند ظاهری نرم و یا خشن داشته باشد. همچنین می‌تواند نمایی کشیده و یا برجسته داشته باشد. حتی می‌تواند یک ساختار مخملی و یا پوشش ساده و زمخت باشد. اما در کل برای دکوراسیون ویلا به تلفیقی از انواع بافت نیاز داریم.
مثلاً برای معماری داخلی ویلا ممکن است از بافت‌های نرم و منعطف در کنار بافت‌های سخت و برجسته استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم از چیدمان مناسب بافت، طرح کلی از نمای بصری هر فضای داخلی را شکل دهیم. جانمایی مناسب سطوح با بافت‌های متفاوت اما هماهنگ در خلق فضایی پویاتر، جذاب‌تر و چشم‌نوازتر از محیط داخل ویلا تأثیرگذار است.

تأثیر رنگ در معماری داخلی ویلا

رنگ از کلیدی‌ترین ابزارها در طراحی دکوراسیون ویلایی است. فضاهای داخلی ساختمان ویلایی باید جلوه بصری جذاب و گیرایی داشته باشند. همچنین باید در القای حس آرامش‌بخش موفق باشد. قاعدتاً هر فضای داخلی در بازی رنگ‌ها شکل می‌گیرد. اما این بازی، مرز میان فضایی هارمونیک تا محیطی آشفته و درهم را معین می‌کند.
رنگ همان خاصیت بصری فرم است. در واقع با حضور رنگ می‌توانیم فرم طراحی داخلی را منتقل کنیم. برای همین است که ترکیب مناسب رنگی از ارکان کلیدی در دکوراسیون داخلی ویلا می‌باشد. زیرا هم می‌تواند روح تأثیرگذاری از فرم را منتقل کند و هم می‌تواند یک فضای گیج و آشفته شده را تداعی سازد.
در طراحی دکوراسیون داخلی ویلا قرار نیست تا همواره از یک تناژ رنگی یکنواخت استفاده کنیم. زیرا در این ‌صورت به فضایی خشک و خسته ‌کننده رسیده‌ایم. اما نباید در بازی رنگ‌ها بی‌محابا باشیم. چرا که استفاده افسارگسیخته از رنگ‌ها فضای داخلی را به محیطی سردرگم می‌رساند. از طرفی با رنگ می‌توانیم در خلق مقیاس‌های داخلی محیط ساختمانی نیز تأثیرگذار باشیم. با رنگ‌بندی مناسب می‌توانیم فضاهای کوچک را بزرگتر نشان دهیم و یا در فضاهای خیلی بزرگ، محیط‌های مستقل و منظم ایجاد کنیم. تأثیر رنگ در طراحی داخلی ویلا را جدی بگیرید. برای این منظور می‌توانید از خدمات تخصصی فرلی ویلا در معماری و طراحی دکوراسیون ویلا بهره‌مند شوید.

تأثیر رنگ در معماری داخلی ویلا

اهمیت جهت‌گیری فضاها در معماری داخلی ویلا

علاوه‌بر نورپردازی و جانمایی منابع نور مصنوعی با مقوله مهم و کلیدی نور طبیعی در معماری داخلی ویلا نیز روبه‌رو هستیم. ساختمان‌های ویلایی باید به شکلی طراحی ‌شده و فضای داخلی آنها به ‌نحوی دکوراسیون شده باشند که در طول روز از حداکثر روشنایی طبیعی بهره‌مند شوند. واقعاً تا زمانی ‌که نور فرح‌بخش خورشید در محیط اطراف ساختمان وجود دارد، نباید در تکاپوی بهره‌مندی از روشنایی‌های مصنوعی باشیم. اما هنر توزیع نور طبیعی در ساختمان‌های ویلایی اصل اهمیت جهت‌گیری فضاهای ساختمانی است.
معمولاً ویلاها ساختماهایی به مانند ساختمان‌های شهری در انحصار دیگر ساختمان‌ها و یا خیابان‌ها و کوچه‌های محدود نیستند. هر ساختمان ویلا دارای محوطه فراخ در اطراف خود است و می‌توانیم از این پتانسیل بالقوه برای توزیع هر چه بهتر نور طبیعی در فضاهای متنوع ساختمان استفاده کنیم. معمولاً در معماری بنا به جانمایی تعداد مناسب پنجره‌ها و بازشوهای ساختمانی فکر شده ‌است. حتی جهت‌گیری کلی ساختمان را براساس توزیع مناسب نور طراحی می‌کنند. این موضوعات در بحث طراحی ویلا تا مراحل ساخت ویلا بررسی می‌شوند. اما در این مقام قرار است تا به چگونگی جهت‌گیری فضاهای داخلی برای توزیع مناسب نور طبیعی بپردازیم.
در طول یک روز، خورشید از شرق طلوع کرده و تا غرب در هنگام غروب، آسمان را روشن می‌کند. اما در این ساعات جهت تابش آفتاب متفاوت است. با جانمایی مناسب فضاها و توجه کلیدی به معماری داخلی ویلا بهتر می‌توانیم از حجم نور مناسب در ساعات مختلف روز برخوردار باشیم. به ‌عنوان مثال در اقلیم جغرافیایی ایران، نمای جنوبی بیشترین تأثیر از روشنایی روز را دارد. لذا می‌توانیم از جبهه جنوبی ساختمان برای جانمایی فضاهای نیاز به روشنایی زیاد مانند اتاق ناهارخوری، پاسیوهای شیشه‌ای، آشپزخانه و… استفاده کنیم.

مشاوره فرلی ویلا

همین الان مشاوره بگیرید

تأثیر نور در طراحی داخلی ویلا

نور مهمترین مؤلفه در آغاز سلسله فعالیت‌های معماری داخلی ویلا است. قبل ‌از آغاز هر کاری و یا فکر کردن برای هر نوع دیزاین داخلی ویلا باید برای چگونگی خلق نور مصنوعی و یا چگونگی گردش نور طبیعی برنامه‌ریزی کنیم.
اگر مؤلفه نور را جدی نگیرید، ساختمان ویلایی به فضایی بی‌روح، خشک و خسته‌کننده تبدیل می‌شود. اما وقتی در بازی با نور استادانه حاضر باشید، می‌توانید ریتمی خلاقانه را در محیط داخلی ویلا بگسترانید. با حضور مناسب نور می‌توانیم فرم کلی معماری داخلی ویلا را برجسته کنیم. همچنین حضور رنگ‌ها را نمایان‌تر سازیم و از هنر طراحی بافت فضای داخلی بیشتر استفاده کنیم.
یک نورپردازی بی‌برنامه حسی از محدود شدن، گیج شدن، ایجاد ابهام و حتی هراس دارد. نورپردازی ویلا باید به خلق فضاهای متنوع ساختمانی کمک کند. از طرفی هرگز نباید از نقش نورپردازی در ایجاد حس آرامش‌بخش فضای ویلایی آن‌هم در هنگام شب غافل شویم.

انواع نورپردازی در معماری داخلی ویلا

هر نوع جانمایی چراغ در فضاهای ساختمانی را اصطلاحاً نورپردازی می‌نامند. از نگاه عمومی به هر نوع روشنایی فضاهای ساختمانی اصطلاحاً نورپردازی گفته می‌شود. درک این تعاریف متفاوت سنگ بنای توزیع نور در فضاهای ساختمانی است. تا جاییکه این واژه می‌تواند مفاهیم بسیار گسترده‌تری داشته باشد. نورپردازی در معماری داخلی ویلا شامل پنج مؤلفه است:

  • نورپردازی کاربردی
  • نورپردازی پس‌زمینه (عمومی)
  • نورپردازی تأکیدی
  • نورپردازی مخفی
  • نورپردازی دکوراتیو

هر کدام از این نورپردازی‌ها با جانمایی لامپ‌های مخصوص در فضاهای متنوع ایجاد می‌شوند. قاعدتاً باید بتوانیم از این نورپردازی‌ها در معماری داخلی ویلاها استفاده کنیم. اما اهمیت ماجرا در چیدمان مناسب آنها، انتخاب فضای بصری مناسب آنها و همچنین انتخاب نوع لامپ و دیگر ملزومات طراحی آنها است. در ادامه مختصری به تشریح هر کدام از این نورپردازی‌ها می‌پردازیم.

نورپردازی پس‌زمینه (عمومی)

خلق نور برای انجام فعالیت‌های عادی زندگی است. در روش‌های قدیمی از جانمایی یک چراغ آویزی برای خلق نور عمومی استفاده می‌شد. هنوز هم این ایده کاربردی است. اما توانایی توزیع یکپارچه نور را ندارد. از طرفی توزیع نور به خلق سایه در فضاهای کنج ساختمان می‌انجامد. اما در ایده‌های نوین از روش نورپردازی پس‌زمینه برای روشنایی عمومی فضاهای ساختمانی استفاده می‌کنند. در این ایده به‌ جای استفاده از منابع نور متمرکز به خلق چند منبع نور متفاوت با تفکر توزیع نور نامتمرکز کار شده ‌است. در ایده‌های مدرن نورپردازی پس‌زمینه از قابلیت‌های متنوع مانند انتخاب تعداد لامپ‌ها، تنظیم سطح روشنایی استفاده ‌شده است.

نورپردازی پس‌زمینه (عمومی)
نورپردازی کاربردی

نورپردازی کاربردی

در این روش نورپردازی به ‌دنبال ایجاد فضاهای متمرکز شده در انجام کارهای خاصی هستیم. مثلاً نورپردازی میز کابینت آشپزخانه‌ای و یا نورپردازی میز مطالعه در اتاق‌های خواب ویلایی را تجسم کنید. این روشنایی‌ها برای انجام کاری هدفمند طراحی‌ شده‌اند و دامنه توزیع نور آنها نیز در همان فضای کاربردی باقی می‌ماند.

نورپردازی تأکیدی

نورپردازی تأکیدی در امتداد نورپردازی عمومی و برای هر چه برجسته‌تر کردن فضاهای ساختمانی طراحی‌ شده است. در این نورپردازی قرار است فضاهای متنوع ساختمان را در نمایی برجسته‌تر نشان دهیم. به ‌این ‌ترتیب در ایجاد جذابیت فضا و تمرکز بیشتر محیط کمک کرده‌ایم. همچنین نورپردازی تأکیدی باعث ایجاد کنتراست در فضاهای ساختمانی می‌شود.

نورپردازی تأکیدی
نورپردازی پس‌زمینه (عمومی)

نورپردازی مخفی

نورپردازی مخفی در امتداد نورپردازی پس‌زمینه طراحی می‌شود. اما می‌تواند قابلیت‌های نورپردازی تأکیدی را داشته باشد. این نورپردازی‌ها در فضاهای ناپیدا از گوشه ‌و کنار ساختمان ظاهر می‌شوند. شما منبع نور را نمی‌بینید؛ اما می‌توانید از حضور روشنایی آنها در فضا بهره‌مند شوید. علاوه بر حس زیبایی، از نورپردازی مخفی برای توزیع هارمونیک و یکدست نور در روشنایی ملایم و آرامش‌بخش استفاده می‌کنند.

نورپردازی دکوراتیو

نوعی توزیع نور با هدف زیباسازی محیط ساختمانی است. در این نورپردازی لزوماً به‌ دنبال فضاهای کاربردی نیستیم. بلکه قرار است از هنر نور در زیباتر کردن فضاهای داخلی ساختمان استفاده کنیم. نورپردازی برای نمایش تابلوها و یا نورپردازی برای خلق فضاهای برجسته‌ی ساختمان و حتی نورپردازی در اطراف عناصر دکوراسیون ویلا مانند اطراف آینه‌ها، بالای کابینت‌ها از چنین روشنایی‌هایی هستند.
همان‌طور که می‌بینید، نورپردازی در طراحی داخلی ویلا شامل جزئیات قابل‌ توجهی است. از تولید نور کافی فعالیت‌های روزمره تا تولید نور برای خلق فضاهای زیباتر محیط ساختمانی در این مجموعه قرار می‌گیرند. در فرلی ویلا برای هنر نورپردازی ساختمان‌های ویلایی شما برنامه داریم. کارشناسان فرلی ویلا، نورپردازی ساختمان را با توجه به سبک معماری، فضاسازی‌ها، نوع طراحی ویلا انجام می‌دهند.

نورپردازی دکوراتیو

اهمیت جهت‌گیری فضاها در معماری داخلی ویلا

علاوه‌بر نورپردازی و جانمایی منابع نور مصنوعی با مقوله مهم و کلیدی نور طبیعی در معماری داخلی ویلا نیز روبه‌رو هستیم. ساختمان‌های ویلایی باید به شکلی طراحی ‌شده و فضای داخلی آنها به ‌نحوی دکوراسیون شده باشند که در طول روز از حداکثر روشنایی طبیعی بهره‌مند شوند. واقعاً تا زمانی ‌که نور فرح‌بخش خورشید در محیط اطراف ساختمان وجود دارد، نباید در تکاپوی بهره‌مندی از روشنایی‌های مصنوعی باشیم. اما هنر توزیع نور طبیعی در ساختمان‌های ویلایی اصل اهمیت جهت‌گیری فضاهای ساختمانی است.
معمولاً ویلاها ساختماهایی به مانند ساختمان‌های شهری در انحصار دیگر ساختمان‌ها و یا خیابان‌ها و کوچه‌های محدود نیستند. هر ساختمان ویلا دارای محوطه فراخ در اطراف خود است و می‌توانیم از این پتانسیل بالقوه برای توزیع هر چه بهتر نور طبیعی در فضاهای متنوع ساختمان استفاده کنیم. معمولاً در معماری بنا به جانمایی تعداد مناسب پنجره‌ها و بازشوهای ساختمانی فکر شده ‌است. حتی جهت‌گیری کلی ساختمان را براساس توزیع مناسب نور طراحی می‌کنند. این موضوعات در بحث طراحی ویلا تا مراحل ساخت ویلا بررسی می‌شوند. اما در این مقام قرار است تا به چگونگی جهت‌گیری فضاهای داخلی برای توزیع مناسب نور طبیعی بپردازیم.

نگاه مهندسی به نورپردازی

در طول یک روز، خورشید از شرق طلوع کرده و تا غرب در هنگام غروب، آسمان را روشن می‌کند. اما در این ساعات جهت تابش آفتاب متفاوت است. با جانمایی مناسب فضاها و توجه کلیدی به معماری داخلی ویلا بهتر می‌توانیم از حجم نور مناسب در ساعات مختلف روز برخوردار باشیم. به ‌عنوان مثال در اقلیم جغرافیایی ایران، نمای جنوبی بیشترین تأثیر از روشنایی روز را دارد. لذا می‌توانیم از جبهه جنوبی ساختمان برای جانمایی فضاهای نیاز به روشنایی زیاد مانند اتاق ناهارخوری، پاسیوهای شیشه‌ای، آشپزخانه استفاده کنیم.

آشنایی با سبک‌های دکوراسیون ویلا

ایده‌های متنوعی برای معماری داخلی ویلا وجود دارد. همچنین ساختمان‌های ویلا در فضاسازی‌های متفاوت از الگوهای متنوع در طراحی دکوراسیون داخل ویلا نیز برخوردار هستند. این گوناگونی ممکن است گیج‌کننده باشد. اگر چه نحوه چیدمان فضای طراحی دکوراسیون ویلا امری کاملاً سلیقه‌ای و حتی خلاق محور است؛ اما در کل می‌توانیم تمامی ایده‌های معماری داخلی ویلا را در دو سبک کلاسیک و مدرن قرار دهیم.

سبک معماری داخلی کلاسیک

سبک معماری داخلی کلاسیک روش عامه‌پسندی است. اما اجرای آن هزینه زیادی دارد. سبک کلاسیک، طراحی داخلی لوکس و چشم نوازی است. نمونه بارز این معماری داخلی را می‌توانیم در طراحی قصرهای قدیمی فرانسوی‌ها از عهد پادشاهان دو سه قرن پیش آن کشور مشاهده کرد.
در طراحی سبک معماری داخلی کلاسیک همه‌چیز نمایی لاکچری و کار شده دارد. از طراحی نقش‌ برجسته‌ی دیوارها، طراحی کنگره‌ها، بهره‌مندی از قاب عکس‌های بزرگ، مبلمان‌های کلاسیک در این نماسازی نقش بازی می‌کنند.
معماری داخلی ویلا به سبک کلاسیک عامه‌پسند است. زیرا نمادهای به‌ کار رفته در این طراحی تنها بار بصری دارند و چشم‌ها به ‌راحتی حضور آنها را پذیرفته و با آن ارتباط برقرار می‌کنند. البته خیلی‌ها از چنین فضاسازی‌های شلوغ و بیش ‌از حد چشمگیر خوش‌شان نمی‌آید. این عده احتمالاً در تکاپوی خلق فضاهای متفاوت مانند دکوراسیون داخلی مدرن هستند.

معماری داخلی سبک کلاسیک

سبک معماری داخلی مدرن

سبک معماری داخلی مدرن در نقطه مقابل سبک کلاسیک نشسته است. اگر در سبک کلاسیک به خلق فضاهای برجسته و چشم‌نواز فکر می‌کنیم، در ایده‌های مدرن قرار است فضاهایی کاملاً ساده اما تعامل محور را بسازیم. یک ساختمان ویلایی با طراحی داخلی مدرن سرشار از فضاهای کاملاً ساده همراه دکوراسیون انتزاعی است. در این ساختمان تنها به آسایش فیزئولوژیک افراد توجه شده ‌است و چندان در تکاپوی ایجاد فضاهای چشمگیر بصری نیستیم.
فرم‌ها و ساختارهای معماری داخلی مدرن نماهایی عریان و ساده دارند. این فرم‌ها و ساختارها به‌ دنبال خلق نقش‌هایی خیالی نیستند. اما طراحی همین نقش‌های ساده و بی‌تکلف، به ‌تنهایی بسیار دشوار است. زیرا باید در همین سادگی هم یک زبان طراحی مشترک را پیش ‌بینی کرده باشیم. باید برای افراد در فضایی ساده اما مفهومی برنامه‌ریزی کنیم.
طراحی داخلی مدرن، هنر استفاده‌ی ساده از تجهیزات است. در این طراحی گاهاً با فضاهای خلوت اما هدفمند سروکار داریم.

سبک معماری داخلی مدرن

نکته‌هایی از معماری داخلی ویلا

در طراحی داخلی ویلا چه در سطح فضاسازی و همچنین در سطح چیدمان دکوراسیون ویلا لازم است تا حتماً به نکات کلیدی زیر توجه نمایید:

  • در استفاده از سنگ‌های دکوراتیو (سنگ‌های زینتی) در نماسازی داخلی افراط نکنید. این سنگ‌ها در تکمیل نمای داخلی تأثیرگذار هستند. اما استفاده بیش ‌از حد آنها باعث کوچکتر دیده شدن فضای داخلی می‌شود. همچنین به ‌سرعت چشم‌ها را خسته می‌کنند.
  • برای پنجره‌های کوچک از پرده‌های بزرگ و چندلایه استفاده کنید. به ‌این ‌ترتیب می‌توانید فضای بصری کوچک پرده‌ها را در نمایی بزرگ و برجسته قرار دهید.
  • در استفاده از فرش‌های کوچک افراط نکنید. تعداد زیاد این فرش‌ها فضای داخلی را شلوغ و آشفته می‌کند.
  • ممکن است بخواهید برای نورپردازی محیط داخلی از لوستر استفاده کنید. اما بهتر است از چندین مدل لوستر با تنوع جذاب در فضاهای مختلف استفاده کنید.
  • در طراحی دکوراسیون داخلی ویلا حتماً از تأثیر قاب عکس‌ها و یا تابلوها استفاده کنید. اما همه دیوارها را با عناصر نمایشی نپوشانید.
  • در ساختمان‌های کوچک از کنسول به‌ جای بوفه استفاده کنید. اما در ساختمان‌های بزرگ می‌توانید از حضور بوفه در طراحی دکوراسیون بهره‌مند شوید.

هزینه طراحی داخلی ویلا چگونه است؟

هزینه‌ی طراحی داخلی ویلا بحث جدی است که همواره در کانون توجه قرار دارد. حتی در دست بازترین پروژه‌ها نیز باید از مدیریت هزینه برخوردار باشیم. اما قطعاً نمی‌توانیم فرمول معینی برای هزینه طراحی داخلی ویلا مطرح کنیم. زیرا فضاهای ویلا متنوع هستند و از سبک‌های متفاوتی در طراحی داخلی آنها استفاده می‌شود.
نوع متریال، ابعاد فضا برای طراحی داخلی، سبک‌ها، چیدمان مبلمان داخلی در هزینه معماری داخلی ویلا تأثیرگذار هستند. قاعدتاً تا زمانی ‌که از مصالح و متریال‌های داخلی استفاده می‌کنید، هزینه طراحی دکوراسیون ویلا چندان زیاد نیست. اما زمانی ‌که قرار است تا از متریالی خاص و یا وارداتی که در سطح داخل متداول نیست بهره‌مند شوید، قطعاً هزینه‌ها رشد چشمگیری دارند. در این ‌میان موقعیت پروژه، مکان جغرافیایی، نوع فضای ساختمان، شرایط آب‌وهوایی نیز در هزینه طراحی داخلی ویلا تأثیرگذار هستند.
خانه‌های ویلایی عموماً در مناطق روستایی و یا حاشیه شهرهای بزرگ ساخته می‌شوند. در چنین مکان‌هایی سطح دسترسی به ساختمان‌ها دشوار است، از مراکز تأمین مصالح دور هستیم و گاهاً در تأمین نیروی کار ماهر با چالش‌های جدی مواجه می‌شویم. تمامی این موارد از چالش‌ها حین طراحی و ساخت ویلا یا طراحی دکوراسیون ویلا هستند که قطعاً باعث افزایش هزینه ساخت می‌شوند.
از طرفی نوع قرارداد شما نیز در هزینه طراحی داخلی ویلا تأثیرگذار است. همواره به ‌خاطر داشته باشید که نوع قرارداد شما با پیمانکار باید متناسب با نوع پروژه و حجم کار ساختمان باشد. این قراردادها به شکل حضوری و یا درصدی هستند. اگر حجم کار کم است و در چند روز تمام می‌شود، نوع قرارداد حضوری بهتر است. اما برای پروژه‌های بزرگ بهتر است به روش‌های درصدی کار کنید.

توصیه هایی برای معماری داخلی و دکوراسیون ویلا

با تمام این تفاصیل اگر هزینه‌ی طراحی داخلی ویلا قابل ‌توجه است؛ اما قطعاً با بهره‌مندی از مهارت‌های یک پیمانکار حرفه‌ای با چالش‌های کمتری مواجه می‌شوید. برای معماری داخلی ویلا و اجرای هر نوع دکوراسیون داخلی ویلا می‌توانید از خدمات تخصصی گروه فرلی ویلا بهره‌مند شوید. فرلی ویلا به ‌همراه متخصصین این امر برای هر ایده‌ی شما و هر نوع ساختمان ویلایی شما با در نظر داشتن هر نوع سبک مدرن و کلاسیک و حتی روستایی برنامه دارد و می‌تواند به شما در این امر یاری رسان باشد.

پروژه‌های ویلایی

مشاوره فرلی ویلا

همین الان مشاوره بگیرید

پرسش و پاسخ

نورپردازی در معماری داخلی ویلا شامل پنج مؤلفه است:

  • نورپردازی کاربردی
  • نورپردازی پس‌زمینه (عمومی)
  • نورپردازی تأکیدی
  • نورپردازی مخفی
  • نورپردازی دکوراتیو
  • سبک معماری داخلی کلاسیک

در طراحی سبک معماری داخلی کلاسیک همه‌چیز نمایی لاکچری و کار شده دارد. از طراحی نقش‌ برجسته‌ی دیوارها، طراحی کنگره‌ها، بهره‌مندی از قاب عکس‌های بزرگ، مبلمان‌های کلاسیک در این نماسازی نقش بازی می‌کنند.

  • سبک معماری داخلی مدرن

طراحی داخلی مدرن، هنر استفاده‌ی ساده از تجهیزات است. در این طراحی گاهاً با فضاهای خلوت اما هدفمند سروکار داریم.

نوع متریال، ابعاد فضا برای طراحی داخلی، سبک‌ها، چیدمان مبلمان داخلی در هزینه معماری داخلی ویلا تأثیرگذار هستند. قاعدتاً تا زمانی ‌که از مصالح و متریال‌های داخلی استفاده می‌کنید، هزینه طراحی دکوراسیون ویلا چندان زیاد نیست. اما زمانی ‌که قرار است تا از متریالی خاص و یا وارداتی که در سطح داخل متداول نیست بهره‌مند شوید، قطعاً هزینه‌ها رشد چشمگیری دارند. در این ‌میان موقعیت پروژه، مکان جغرافیایی، نوع فضای ساختمان، شرایط آب‌وهوایی نیز در هزینه طراحی داخلی ویلا تأثیرگذار هستند.