شرکت ساخت ویلا

ویلا ساختمان جذابی است که با هدف ایجاد آرامش و استراحت در محیط طبیعی به ‌دور از هیاهیوی شهری طراحی ‌شده است. این ساختمان‌های زیبا با هارمونی مناسب در المان‌های طبیعی قرار است تا خانه‌ای امن و آسوده باشند. اگر چه طراحی ویلا در قدم نخست اهمیت بالایی دارد؛ اما در نهایت با چالش ساخت ویلا مواجه هستیم. زیرا ساخت ویلا در فضاهای روستایی و یا مناطق اطراف شهرهای بزرگ مانند تهران ساده نیست.
ساخت ویلا پروسه تقریباً طولانی‌ مدتی است. هر ویلا یک ساختمان تمام‌ عیار است و حتی در مراحل ساخت آن خیلی بیشتر از ساختمان‌های متعارف شهری وقت گذاشته می‌شود. ساختمان ویلایی باید هارمونی جذابی با محیط طبیعی اطراف خود داشته باشد. دل‌باز و با معماری خلاقانه طراحی‌ شده باشد. در طراحی پلن تا بخش‌های مختلف آن نیاز صاحبان ویلا پیش‌ بینی ‌شده باشد. در نهایت نیز با قیمت کمتر و صرفه‌جویی در هزینه‌ها ساخته ‌شده باشد. این همه الزامات ساده اما کلیدی هر بنای ویلایی است. برای همین است که باید مراحل ساخت ویلا را جدی بگیرید. اما این مراحل چه هستند؟ در ساخت و ساز ویلا قرار است با چه چالش‌هایی روبرو شویم؟ با فرلی ویلا همراه شوید. زیرا قرار است در این مطلب از صفر تا صد مراحل ساخت ویلا و حواشی اطراف آن صحبت کنیم.

شرکت-ساخت-ویلا
مشاوره فرلی ویلا

همین الان مشاوره بگیرید

ساختمان ویلایی چیست ؟

همه می‌دانیم که هر ساختمان حیاط‌دار لزوماً ویلا نیست. همچنین هر ساختمانی در مناطق روستایی و خوش آب‌وهوا و یا اطراف شهرهای بزرگ نیز نمی‌تواند تعریف کامل ویلا را داشته باشد. اگر چه به همه این ساختمان‌ها ویلا گفته می‌شود؛ اما به‌ خوبی می‌دانیم که ساختمان ویلایی باید حس آرامش‌بخش، هارمونی با محیط طبیعی اطراف، طراحی مفید برای تأمین آسایش اهالی ساختمان را داشته باشد.
زیبایی بخش تأثیرگذار از ساختمان ویلایی است. اما همه چیز نیست. این ساختمان باید مطابق با نیازها، سلایق و حتی آرزوهای ساکنین ویلا طراحی ‌شده باشد. از فضاهای مفید برخوردار باشد. در سبک ایده‌آل طراحی ویلا ساخته ‌شده باشد. از امکانات مناسب یک ساختمان ویلایی برخوردار باشد. اما در قدم نهایی باید بتواند حس آرامش محیطی خلوت به ‌دور از هیاهوی شهری را تداعی کند.
ساختمان ویلایی آن بنای خشک و خسته ‌کننده شهری نیست. بلکه ساختمانی تعامل محور با اهالی ساختمان است. یک ساختمان ویلایی شخصیتی برجسته دارد. شخصیتی که در زبان طراحی و روش ساخت آن نهفته است. معمارها هنرمندانه ساختمان ویلایی را طراحی می‌کنند. آنها به طراحی زیبا با خلق فضاهای مفید فکر کرده‌اند. اما در قدم نهایی باید این ایده‌های جذاب در بستری مناسب ساخته ‌شوند. اهمیت مراحل ساخت ویلا در همین نکته ساده است. با اجرای درست مراحل ساخت ویلا می‌توانیم ایده‌های خلاقانه و زیبا از طراحی ویلا را پیاده‌سازی کنیم.

ملاحظات طراحی و ساخت ویلا

ویلا در نهایت یک ساختمان است و به مانند هر ساختمان دیگری دارای نقشه اولیه است. مراحل ساخت ویلا باید طبق نقشه انجام پذیرد. قاعدتاً معمارها در طراحی ویلا به‌ دنبال ایده‌هایی هستند. مهندسین عمران نیز باید در مراحل ساخت ویلا برای تحقق این ایده‌ها تلاش کنند. اما در مسیر ساخت ویلا چالش‌هایی وجود دارد که گاهاً بحث‌برانگیز می‌شوند.
موقعیت آب‌وهوایی، تأمین مصالح در مناطق روستایی یا حاشیه شهرها، تأمین نیروی کار، حمل‌ونقل مصالح، بازه زمانی ساخت ویلا و غیره از بحث‌های کلیدی اما تأثیرگذار مراحل ساخت ویلا هستند. در این ‌میان همواره با موضوع ساخت ویلا ارزان روبرو هستیم. موضوعی که گاهاً باعث اشتباه مالکین می‌شود.
ساخت ویلا ارزان لزوماً طراحی ویلاهای کوچک و ساده نیست. بلکه مهارت در اجرای مراحل ساخت ویلا است. شما می‌توانید بهترین، شیک‌ترین، جذاب‌ترین و حتی انتزاعی‌ترین پلن‌ها را طراحی کنید. وقتی مهارت کافی در برنامه‌ریزی مراحل ساخت ویلا داشته باشید، قطعاً هزینه تمام شده بسیار کاهش پیدا می‌کند. عکس این داستان نیز صادق است. وقتی مهارت برنامه‌ریزی در مراحل ساخت ویلا نداشته باشید، حتی ساده‌ترین ویلاها را با هزینه‌های بسیار زیاد تمام می‌کنید. اما این مهارت‌ها در ساخت و ساز ویلا چه هستند؟

ملاحظات-طراحی-و-ساخت-ویلا
آیا-به-برنامه‌ریزی-مراحل-ساخت-ویلا-نیاز-داریم؟

آیا به برنامه‌ریزی مراحل ساخت ویلا نیاز داریم؟

تجسم ساخت ویلا بدون برنامه‌ریزی حرفه‌ای غیرممکن است. مگر آنکه خودتان را برای کوهی از هزینه و مدت زمان ساخت طولانی آماده کرده باشید. ساختمان‌سازی پروسه طولانی است که قدم به قدم و هر بار در مرحله‌ای تمام ‌عیار ساخته می‌شود. در ساختمان ویلایی بحث برنامه‌ریزی جدی‌تر است. زیرا قرار است ساختمانی ویلایی را در مناطق روستایی و یا دور از مراکز شهری دایر کنیم.
در برنامه‌ریزی مراحل ساخت ویلا باید از جزئیات دقیق روش تأمین مصالح، حمل‌ونقل مصالح، چگونگی تأمین نیروی کار، چگونگی دپوی مصالح در محل پروژه و حتی شرایط آب‌وهوایی منطقه در ایام مختلف سال اطلاع داشته باشیم.
باید بتوانیم با بررسی دقیق زمین و پلن ساختمان مراحل ساخت ویلا را برنامه‌ریزی کنیم. مهندسین حرفه‌ای فرلی ویلا قبل ‌از هر اقدام عملی و بررسی کامل به در نظر گرفتن تمام جزئیات می‌پردازند تا بهترین راهکار مراحل ساخت ویلا را برنامه‌ریزی کنند. حتی می‌توانند برای ساخت ویلا برنامه زمان‌بندی شده داشته باشند. مقدار خرید مصالح را پیش‌ بینی کنند و دقیقاً بدانند که چه زمانی و از چه مکانی مصالح مورد نظر را تهیه نمایند. به ‌این ‌ترتیب از دپوی بی‌مورد مصالح در محل پروژه ساخت ویلا جلوگیری می‌شود.
با برنامه ریزی می‌توانیم بزرگ‌ترین، شکوهمندترین و جذاب‌ترین بناهای ویلایی را در مدت زمان کوتاه و با صرف هزینه کم بسازیم. به ‌این ‌ترتیب در هزینه‌ها صرفه‌جویی کرده‌ایم. مفهوم ساخت ویلا ارزان در همین نکته ساده یعنی برنامه‌ریزی حرفه‌ای قبل ‌از آغاز کار ساخت ویلا نهفته است.

خرید یا ساخت ویلا، کدام را می‌پسندید؟

خرید ویلا در نقطه مقابل ساخت ویلا قرار دارد. به همان ‌اندازه ‌که ساخت ویلا پروسه زمان‌بر، چالش‌ برانگیز، سخت و برنامه‌ریزی‌ شده است، خرید ویلا در مدت زمان کوتاه‌تری انجام می‌شود. چالش‌های ساخت ویلا را ندارد و شما را با کوهی از کارهای سلسله‌وار مواجه نمی‌کند. اما آیا خرید ویلا می‌تواند الگوی ایده‌آل شما باشد؟
ویلاسازی با اهداف گوناگون انجام می‌شود. برخی برای استفاده‌ی شخصی به ساختمان ویلایی نیاز دارند. عده‌ای هم با هدف سرمایه‌گذاری به‌ دنبال چنین بناهایی هستند. قاعدتاً نگاه این افراد در بهره‌مندی از ویلا متفاوت است و احتمالاً نظرات متفاوت در مورد خرید یا ساخت ویلا داشته باشند. نظراتی مانند:

  • اگر سرمایه کافی وجود دارد، خرید ویلا ایده‌ی هوشمندانه‌تری است. زیرا در مدت زمانی کوتاه صاحب بنای ویلایی شده‌اید. همچنین پول نقد شما اسیر نوسانات بازار، بی‌ارزش نشده ‌است. به ‌هر حال همه می‌دانیم که هزینه ساخت ویلا با گذشت زمان تغییر می‌کند. احتمالاً در درازمدت با سرمایه محدود نتوانید معیارها و ایده‌های خود از ویلایی مناسب را بسازید. در این ‌صورت خرید ویلا تصمیم هوشمندانه‌تری است.
  • اگر عجله دارید، خرید ویلا تصمیم بهتری است. مدت‌ زمان مراحل ساخت ویلا طولانی است و شاید نخواهید تا برای ساکن شدن در یک خانه ویلایی این اندازه صبر کنید.
  • اگر از سرمایه کافی برخوردار هستید و از تزریق سرمایه احتمالی در آینده باکی ندارید، ساخت ویلا ایده جذاب‌تری است. زیرا در نهایت به خانه‌ی مورد نظر خود می‌رسید.
  • در نظر داشته باشید که برای ساخت ویلا باید جریان مناسبی از تأمین سرمایه داشته باشید. امنیت مالی از بحث‌های کلیدی آغاز ساخت ویلا است.
  • اگر حوصله کارهای اداری را ندارید، بهتر است به فکر خرید ویلا باشید. زیرا در مراحل ساخت ویلا قرار است با انبوه بحث‌های اداری نیز مواجه شوید. هر چند بخش بزرگی از این کارهای اداری توسط پیمانکار شما انجام می‌شود؛ اما به ‌هر حال باید در جریان تمام امور قرار بگیرید.
  • اگر زمین دارید و نسبت ‌به زمین خود تعصب دارید، ساخت ویلا را تجربه کنید. خیلی‌ها علاقه دارند تا در روستای مادری و یا ملک پدری خود ویلاسازی کنند.
  • اگر نقشه و یا پلن خاص را در سر می‌پرورانید، ساخت ویلا را تجربه کنید. اگر چه با مراحل طولانی ساخت ویلا روبرو شده‌اید، اما در نهایت به ساختمان ایده‌آل خود خواهید رسید.
مشاوره فرلی ویلا

همین الان مشاوره بگیرید

مراحل ساخت ویلا چگونه است؟

اگر در داستان خرید و ساخت ویلا تصمیم خودتان را گرفته‌اید و حالا قصد دارید تا ساخت این بناهای جذاب را دنبال کنید، در همین قدم اول باید از مراحل ساخت ویلا اطلاع داشته باشید. لازم است بدانید که مراحل ساخت ویلا به مانند هر ساختمان استاندارد شهری پروسه‌ای زنجیره‌وار است.
ساختمان‌هایی که پروسه ساخت استاندارد را طی نمی‌کنند، در نهایت نیز نمی‌توانند نیازهای حرفه‌ای مالکین را تأمین نمایند. اما اگر مراحل ساخت ویلا به ‌درستی تدوین شده و با برنامه‌ریزی حرفه‌ای اجرا شود، قطعاً ساختمانی استاندارد، مفید و ایده‌آل ساخته خواهد شد که قابلیت کافی تأمین آرامش و آسایش ساکنین را دارد.
مراحل ساخت ویلا از نقشه برداری تا انجام گودبرداری، طراحی فونداسیون، اسکلت‌سازی، نازک‌کاری و غیره را شامل می‌شود. مطمئن باشید که با یک پروژه‌ی تمام ‌عیار روبرو هستید. ساختمانی که مراحل ساخت آن حتی دشوارتر از بناهای شهری است. معمولاً ساختمان شهری یک نمای کار شده دارند و دیگر جبهه‌های این ساختمان‌ها در همسایگی دیگر بناها پنهان می‌شود. اما بناهای ویلا از هر چهار طرف آزاد است و باید برای طراحی و ساخت هر جبهه ساختمان برنامه‌ریزی کنید.
خدمات فرلی ویلا شامل تمام مراحل طراحی و ساخت ویلا می‌شود. در گروه فرلی ویلا برای ساخت ویلا کلاسیک، ساخت ویلا مدرن و حتی روستیک برنامه‌ریزی می‌کنیم و می‌توانیم ایده‌های هوشمندانه داشته باشیم. برای طی شدن مراحل ساخت ویلا می‌توانید از خدمات تخصصی فرلی ویلا بهره‌مند شوید.

ترتیب مراحل ساخت ویلا

اگر چه معماری بناهای ویلایی بسیار متنوع و متفاوت است و آنها را در سبک‌های خلاقانه طراحی می‌کنند؛ اما در نهایت مراحل ساخت همگی آنها کم‌وبیش یکسان است. برای ساخت هر بنای ویلایی باید مراحل زیر را طی کنید:

  • یک طرح مناسب آماده شده باشد. در پروسه طراحی ویلا نقشه‌های لازم تهیه می‌شود.
  • با توجه به نوع پلن، موقعیت جغرافیایی و نوع ساخت و ساز برنامه‌ریزی‌های لازم انجام می‌شود. این برنامه‌ریزی باید کاملاً اصولی، دقیق و زمان‌بندی شده باشد.
  • در مرحله بعد آغاز عملیات اجرایی است که با گودبرداری انجام می‌شود. برای انجام گودبرداری با استفاده از گچ و سیمان، خطوط دقیق معین می‌شود. طبق این خطوط گودبرداری انجام‌ شده تا مراحل فونداسیون سازی را آغاز کنند. البته برخی از زمین‌ها نیاز به اصلاحات مانند طراحی سنگ‌چین و یا عملیات شاتکریت دارند که در موارد خاص قرار می‌گیرند. عملیات گودبرداری معمولاً توسط ماشین‌آلات مخصوص تجهیزات گودبرداری انجام می‌شود. اما در صورت کوچک بودن پروژه و یا عدم دسترسی ماشین‌آلات می‌توان این مرحله را به شکل دستی نیز انجام داد.
  • در قدم بعدی مراحل طراحی فونداسیون ساختمان آغاز می‌شود. آرماتوربندی صورت‌ گرفته و عملیات بتن‌ریزی انجام می‌شود. در امتداد طراحی فونداسیون، اسکلت بنا شکل می‌گیرد. در حال حاضر بهره‌مندی از اسکلت بتن آرمه متداول است. اما به هر صورت اسکلت‌ سازه باید کاملاً اصولی، مهندسی شده و مقاوم ساخته شود تا تحمل بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله را داشته باشد. انتخاب نوع میلگرد، نوع بتن، حجم بتن و غیره بر عهده‌ی تیم مهندسی سازه است.
  • پس ‌از پایان کار اسکلت، مرحله دیوارچینی آغاز می‌شود. در این مرحله فضاهای متنوع ساختمان از یکدیگر تفکیک شده و محل ورودی‌ها و پنجره‌ها معلوم است.
  • پس ‌از پایان دیوارکشی، مرحله طراحی سقف آغاز می‌شود. البته معمولاً در مناطق با آب‌وهوای بارانی مانند استان‌های شمالی کشور اجرای سقف قبل ‌از دیوارچینی است.
  • نازک‌کاری مرحله نهایی ساخت ویلا است. اما به اندازه طراحی اسکلت و حتی بیشتر از آن زمان‌بر است. نازک‌کاری شامل گچ‌کشی، کف‌سازی، طراحی نمای داخلی و خارجی، طراحی آشپزخانه، سیستم‌های تأسیسات ساختمان و غیره می‌شود.

همه ما کم‌وبیش با این پروسه طولانی ساخت ویلا آشنا هستیم. اما بحث کلیدی در پیش ‌بینی نیازهای ساختمان، برنامه‌ریزی خرید مصالح، برنامه‌ریزی مراحل ساخت و حتی چگونگی تأمین نیروی کار است. پروسه‌ای که مرز ناپیدایی میان ساختمان هدفمند و ساختمان بی‌برنامه می‌باشد.

ترتیب-مراحل-ساخت-ویلا
آیا-طراحی-سقف-ویلا-مهم-است؟

آیا طراحی سقف ویلا مهم است؟

سقف یکی از ارکان کلیدی طراحی و ساخت ویلا است. اگر چه سقف عنصر بدون تاثیر در نمای شهری است؛ اما در نمای ساختمان‌های ویلایی کاملاً برجسته است. سقف، بخشی از نما و یا محیط کاربردی ساختمان‌های ویلایی است. نگاه‌های متفاوتی به طراحی سقف در ساختمان‌های ویلایی وجود دارد. اما در نهایت طراحی آن کاملاً وابسته به شرایط آب‌وهوایی منطقه انجام می‌شود. برای این منظور در کل دو نوع سقف معمولی و سقف شیروانی داریم. هر کدام از این سقف‌ها خصوصیات و قابلیت‌هایی دارند که به ‌جای خود مناسب هستند. همچنین می‌توانند پتانسیل‌های تأثیرگذاری در نماسازی با کاربردی متفاوت از فضاهای مفید ساختمان داشته باشند. در طراحی و ساخت ویلا بهتر است نگاه حرفه‌ای به طراحی سقف داشته باشید. برای این موضوع موارد زیر را در نظر بگیرید.

  • سقف‌های شیروانی مناسب آب‌وهوای بارانی هستند. طراحی آنها سخت و پیچیده است و اجرای آن نیاز به مهارت بالایی دارد. اما در نماسازی خانه ویلا کاملاً چشمگیر می‌شوند. معمولاً در ساخت ویلا به سبک روستیک از سقف‌های شیروانی استفاده می‌شود.
  • سقف‌های معمولی مانند سقف خانه‌های شهری با پوشش عایق ایزوگام طراحی می‌شوند. این سقف‌ها مناسب آب‌وهوای نه ‌چندان بارانی هستند. اما باید در لبه‌های بنا از معماری برجسته استفاده کرده باشیم تا طراحی سقف چندان ساده و بی‌روح نباشد. سقف ساده پتانسیل تبدیل شدن به روف گاردن را دارد. ایده‌آلی که در این سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اما اجرای روف گاردن نیاز به محاسبات مهندسی شده، طراحی مقاوم و کاملاً آب‌بندی شده سقف دارد.

نماسازی در مراحل ساخت ویلا

نماسازی از مراحل کلیدی طراحی و ساخت ویلا است. نماسازی در لیست نازک‌کاری ساختمان قرار می‌گیرد. اما ابعاد اجرایی آن دست‌ کمی از سفت‌کاری ندارد. آنچه مسلم است، ساختمان ویلایی باید زیبا باشد. لذا به نماسازی مناسب از فضاهای بیرونی ساختمان نیاز داریم.
برای نماسازی ویلاها ایده‌های متنوع وجود دارد و از مصالح متنوع مانند چوب، سنگ، آجر و حتی فلز و شیشه استفاده می‌کنند. طراحی نما کاملاً وابسته به سبک معماری ویلا دارد. اما در هر صورت باید از متریال مرغوب استفاده شود. طراحی سنگی متداول‌ترین متریال است. زیرا مقاوم و ماندگار است. همچنین زیبا است و فضای بصری ساختمان را هر چه جذاب‌تر می‌کند.
نماسازی مراحل زمان‌بر ساخت ویلا است. زیرا معمولاً باید برای هر چهار طرف ساختمان‌های ویلا نماکاری کنیم. در این ‌صورت باید برای طراحی نمای هارمونیک با پیش ‌بینی تمام فضای اطراف ساختمان برنامه داشته باشیم. البته اصولاً یک جبهه نمای اصلی و باقی جبهه‌ها نمای فرعی ساختمان هستند. اما به هر صورت باید برای طراحی اصولی این بخش ساخت ویلا نیز حرفه‌ای باشید.

نماسازی-در-مراحل-ساخت-ویلا
اهمیت-دکوراسیون-داخلی-در-ساخت-ویلا

اهمیت دکوراسیون داخلی در ساخت ویلا

ویلاها باید ساختمان‌هایی مفید، راحت با دسترسی مناسب فضاهای متنوع باشند. همچنین باید از فضای ساختمان به‌ درستی با هدف آسایش و آرامش اهالی استفاده ‌شده باشد. دکوراسیون داخلی در ساخت ویلا از موضوعات کلیدی است. زیرا با هنر دکوراسیون داخلی می‌توانیم فضای خام ویلایی را به ساختمانی شخصیت محور تبدیل کنیم. با دکوراسیون داخلی می‌توانیم روح زنده‌تری در ساختمان ایجاد کنیم و بگذاریم تا بنا به ‌تنهایی با اهالی ساختمان در تعاملی هدفمند و جذاب قرار بگیرد. برای لذت بردن از ساختمان ویلایی خود به دکوراسیون زیبا نیاز دارید و قطعاً لازم است تا در مراحل ساخت ویلا برای اجرای مناسب فضاهای داخلی آن برنامه‌ریزی کرده باشید.

نکات ساخت ویلا ارزان

ساخت ویلا ارزان از بحث‌های جدی در صنعت ساختمان‌سازی است. برخی بر این باور هستند که ساخت ویلا در کل یک پروسه بسیار طولانی و پرهزینه است که انجام آن تنها از عهده عده‌ای خاص برمی‌آید. اما واقعاً این‌طور نیست. قرار نیست تا همه ویلاها ساختمان‌هایی بسیار گران و پرهزینه باشند. با چند راهکار ساده می‌توانیم ساخت ویلا ارزان را تجربه کنیم. مانند:

  • طراحی پلن کوچک و اصطلاحاً نقلی که ما را به خانه‌ای جمع‌وجور اما ارزان می‌رساند.
  • طراحی پلن‌های یک ‌طبقه و پرهیز از طراحی ساختمان‌های دوبلکس و تریپلکس
  • استفاده از نماهای ارزان ‌قیمت مانند اجرای سیمانکاری در بخش‌های جانبی ساختمان
  • داشتن برنامه‌ریزی درست در آغاز مراحل ساخت ویلا
  • استفاده از متریال‌های ارزان ‌قیمت اما استاندارد

اگر هر کدام از این موارد را جدی بگیرید و سعی در رعایت آنها داشته باشید، قطعاً هزینه ساخت و ساز ویلا کاهش محسوسی پیدا می‌کند. تا جاییکه ساخت ویلا ارزان دیگر یک رویا نیست. بلکه مهارتی است که در برنامه‌ریزی و انتخاب درست انجام می‌شود. برای طراحی تا ساخت ویلا ارزان در هر موقعیت جغرافیایی می‌توانید از خدمات تخصصی کارشناسان فرلی ویلا بهره‌مند شوید.

نکات-ساخت-ویلا-ارزان

اهمیت انتخاب متریال در مراحل ساخت ویلا

انتخاب متریال مناسب از بحث‌های جدی در مراحل ساخت ویلا هستند. در مرحله طراحی ویلا در کل با چند نکته روبه‌رو هستیم که در آنها هیچ صحبت خاصی از نوع متریال نشده ‌است. این شما هستید که باید در مراحل ساخت و ساز ویلا انتخاب متریال را مدیریت کنید. این مدیریت لزوماً برای کاهش هزینه و یا افزایش کیفیت ساخت نیست؛ بلکه مدیریت استفاده بهینه و مناسب از متریال در ساخت ویلا است.

  • برخی متریال‌ها گران‌قیمت هستند و می‌توان از جایگزین ارزان‌تری به‌جای آنها استفاده کرد. مثلاً سنگ مرمر و یا گرانیت خیلی گران هستند. این در حالی است که می‌توان نماسازی را با سنگ‌ها و یا مصالح ارزان‌تر جایگزین کرد.
  • مرحله نصب و اجرای برخی متریال‌ها زمان‌بر است. مثلاً مراحل نصب و اجرای نما رومی بسیار وقت‌گیر است. زمان بیشتر مستلزم صرف هزینه بالاتری است. می‌توان با تغییر در نوع نماسازی و یا تغییر نوع متریال مدت زمان ساخت پروژه را کاهش داد.
  • تأمین برخی متریال‌ها در برخی شهرها دشوار و پرهزینه است. در این ‌صورت شاید بهتر باشد که از متریال‌های بومی منطقه در ساخت ویلا استفاده کنید.
  • برای بخش‌هایی از ساختمان که در معرض دید نیستند، نیازی به استفاده از متریال‌های گران‌قیمت ندارید.
  • می‌توان از یک سبک معماری کم‌هزینه‌تر با متریال ساده‌تر در طراحی و ساخت ویلا استفاده کرد. معماری به سبک روستیک و یا مدرن نیاز به متریال کمتری به نسبت معماری کلاسیک با نمای رومی دارند. در نتیجه ارزان ‌قیمت‌تر هستند.
مشاوره فرلی ویلا

همین الان مشاوره بگیرید

تأثیر محوطه‌سازی در ساخت ویلا

ساختمان ویلایی بدون محوطه‌سازی چندان چنگی به دل نمی‌زند. این ساختمان‌ها باید در ظاهری متمایز از بناهای خشک و بی‌روح شهری ساخته شوند و قطعاً محوطه‌سازی یکی از ارکان کلیدی در ایجاد حس زندگی و زیبایی در ساختمان ویلایی است. از طرفی قرار است تا در محیط ویلایی حس نزدیکی به طبیعت را تجربه کنیم. برای داشتن حس طبیعی به طراحی محوطه‌ی مناسب، زیبا و هماهنگ با بنای اصلی نیاز داریم.
ساختمان ویلایی باید رابطه بسیار نزدیکی با طبیعت و یا محیط اطراف خود داشته باشد. این ساختمان همچنین باید در راستای القای بودن در فضایی طبیعت محور موفق باشد. همه ساختمان‌های ویلایی کم‌وبیش حیاط و یا محوطه دارند. از این بخش به‌ سادگی می‌توانیم در تکمیل حس طبیعت محور ساختمان استفاده کنیم.
در ساخت ویلا محوطه سازی را فراموش نکنید. حیاط خانه ویلایی شما قرار نیست تا فقط برای رفت‌وآمدی ساده و یا پارکینگ خودروها رها شود. بلکه باید فضایی زیبا در تعامل با بنای اصلی باشد. با محوطه سازی می‌توانیم این تعامل را ایجاد کنیم. البته روش‌ها و ایده‌های متنوعی برای محوطه‌سازی وجود دارد که در تمامی آنها می‌توانید از خدمات طراحی و ساخت ویلا گروه فرلی ویلا بهره‌مند شوید. ایده‌ها در محوطه‌سازی به ‌قرار زیر هستند.

  • طراحی آلاچیق
  • طراحی باربیکیو
  • ایجاد باغچه
  • طراحی باغ و جانمایی درخت‌ها در گوشه‌وکنار حیاط
  • ایجاد مسیرهای جذاب در فضای اطراف ساختمان
  • چمن‌کاری
  • طراحی استخر
  • نورپردازی محوطه
  • استفاده از المان‌های بصری مانند مجسمه و دیگر نمادها
  • بهره‌مندی از گیاهان رونده

همه این موارد و یا شاید ده‌ها نکته‌ی ریز و درشت دیگر در ایده‌های متنوع طراحی محوطه تاثیرگذار هستند که می‌توانند فضای اطراف ساختمان ویلایی شما را هر چه جذاب‌تر، پویاتر و مفیدتر سازند.

اهمیت سبک‌ها در مراحل ساخت ویلا

ویلاها را در سبک‌های متنوع از ساختمان‌های نما رومی، کلاسیک، مدرن و یا روستیک طراحی می‌کنند. سبک روستیک همان ایده‌های ساخت خانه‌های روستایی با سقف‌های شیروانی هستند. ویلا مدرن نیز ایده به ‌کارگیری از طرح‌های انتزاعی در خطوط صاف برجسته برای خلق فضاهای ساختمانی هستند. سبک‌های نما رومی و یا کلاسیک نیز در فضاسازی های لوکس و لاکچری با استفاده از المان‌های گسترده نماسازی شکل می‌گیرند. سبک‌ها الگوی طراحی ساختمان‌های ویلایی هستند و باید در مراحل ساخت ویلا برای اجرای هر سبک برنامه‌ریزی کرده باشید. روش ساخت یک بنا با نمای رومی کاملاً متفاوت از روش ساخت یک بنای روستیک است. این سبک‌ها نیاز به متریال‌های متفاوت، روش‌های ساخت متفاوت و حتی هزینه‌های متنوع دارند.
البته این‌طور نیست که هر ویلا با نمای کلاسیک را در دسته ساختمان‌های لاکچری و هر ویلا با سبک روستیک را در دسته ساختمان‌های معمولی قرار دهید. حتی یک ویلای روستیک می‌تواند به معنی واقعی کلمه ساختمانی شیک و لاکچری باشد.
مهم است که در مراحل ساخت ویلا حتماً به سبک‌ها توجه کنید تا در برنامه‌ریزی هزینه و تأمین مصالح و یا تأمین نیروی کار دچار سردرگمی نشوید.

اهمیت-سبک‌ها-در-مراحل-ساخت-ویلا

تاثیر جغرافیا در مراحل ساخت ویلا

جغرافیا از ارکان کلیدی و تأثیرگذار در روش ساخت ویلا است. آنها که حرفه‌ای نیستند، تأثیر جغرافیا را کم‌رنگ می‌بینند و در عمل با چالش‌های جدی آن مواجه می‌شوند. اما مهندسین حرفه‌ای ساخت و ساز ویلا قطعاً از چالش‌های آب‌وهوایی و تأثیر آن در مراحل ساخت و ساز اطلاع دارند.
ساخت ویلا در تهران تقریباً ساده است. زیرا به مراکز توزیع مصالح ساختمانی دسترسی دارید و در آب‌وهوای نسبتاً پایداری کار می‌کنید. اما حتی ساخت ویلا در اطراف تهران نیز بحث ‌برانگیز می‌شود. مثلاً مراحل ساخت ویلا در شهریار به ‌کلی با روش ساخت ویلا در دماوند و دیگر شهرهای سرد البرز نشین متفاوت است.
هر اندازه موقعیت پروژه در مکان روستایی‌تری باشد و یا سطح دسترسی دشوارتر باشد، جریان تأمین مصالح و تهیه نیروی کار نیز سخت‌تر است. یک مهندس کاربلد قطعاً در آغاز مراحل ساخت ویلا به تمام جنبه‌های جغرافیایی محل پروژه توجه می‌کند.

تاثیر-جغرافیا-در-مراحل-ساخت-ویلا

هزینه ساخت ویلا مهندسی شده

ظاهرا بهره‌مندی از خدمات مهندسی شده در ساخت ویلا اندکی باعث افزایش قیمت ساخت ویلا می‌شود. معمولاً شرکت‌های فنی و مهندسی در روش کار پیمانکاری در حدود 10 تا 25 درصد از هزینه‌های اجرایی پروژه‌ها را به ‌عنوان دستمزد محاسبه می‌کنند. اما آنچه مسلم است، بهره اقتصادی در ارائه خدمات شرکت‌های مهندسی کمتر دیده می‌شود.
یک شرکت فنی و مهندسی می‌تواند پروژه‌های ساخت ویلا را در برنامه‌های زمان‌بندی شده با کمترین اتلاف هزینه تمام کند. ویلا زودتر و فنی‌تر ساخته می‌شود. لذا دستمزد کارگر کمتری داده می‌شود. پرت مصالح کمتر است. در خرید و حمل‌ونقل مصالح صرفه‌جویی خواهد شد. از طرفی اجرایی پروژه‌های پیمانکاری توسط یک مجری حرفه‌ای باعث سرشکن شدن هزینه تأمین مصالح می‌شود. عموماً این شرکت‌ها با منابع اصلی توزیع مصالح ساختمانی در ارتباط هستند و می‌توانند از این ارتباط برای تأمین اقتصادی‌تر مصالح نیز استفاده کنند.
یک شرکت فنی و مهندسی کاربلد و سابقه‌دار قطعاً از ماشین‌آلات کامل ساختمان‌سازی برخوردار است. لذا حتی در هزینه تأمین ماشین‌آلات نیز می‌تواند صرفه‌جویی قابل ‌توجهی را پوشش دهد. به ‌این ‌ترتیب اگر واقع‌بین باشیم، سپردن پروژه ساخت ویلا به شرکت‌های کاربلد پیمانکاری طراحی و اجرای ویلا باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها خواهد شد. این در حالی است که با خیال راحت‌تر و بودن نیاز به پیگیری دائمی ویلای شما در حال ساخته شدن است.
هزینه ساخت ویلا معمولاً به مترمربع تخمین زده می‌شود. اما این هزینه از ساختمانی به ساختمانی دیگر متفاوت است. قطعاً هزینه یک مترمربع بنا برای یک ویلایی تک طبقه با متریال معمولی با یک متر بنا از یک ویلای تریپلکس با طراحی روف گاردن و فضاهای آبی، مانند سونا و جکوزی متفاوت است.

هزینه-ساخت-ویلا-مهندسی-شده

توصیه‌هایی برای آغاز ساخت ویلا

در آغاز به کار ساخت ویلا هوشمندانه رفتار کنید. این ساختمان‌های زیبا مراحل سختی را طی می‌کنند تا ساخته شوند. قطعاً باید برنامه‌ی مالی منظمی را پیش ‌بینی کرده باشید. رها کردن پروژه، هزینه‌های ادامه ساخت و ساز در آینده را دوچندان می‌کند. لذا اگر از جریان مالی مناسب خود اطمینان دارید، مراحل ساخت ویلا را آغاز کنید.
البته قرار نیست تا به‌ خاطر کمبود منابع اجرایی، ساخت و ساز ویلا را به تعویق اندازید. چرا که در این ‌صورت با چالش تورم و بی‌ارزش شدن سرمایه مواجه هستید. شما می‌توانید از راهکارهای ساخت ویلا مطابق با بودجه خود استفاده کنید. در فرلی ویلا برای هر برنامه بودجه‌بندی شما راه‌حل‌های مناسب و جذابی داریم. در فرلی ویلا می‌توانیم نوع طراحی و الگوی ساخت ویلا را مطابق با برنامه بودجه‌بندی شما پیاده‌سازی کنیم. در عین‌ حال هرگز از طراحی ایده‌آل، زیبا و ویلا محور برای خلق ساختمانی پویا و جذاب دست نمی‌کشیم. خدمات فرلی ویلا به شما برای رسیدن به ویلایی مفید و کارآمد کمک می‌کند. کافی است با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید تا مسیر ساخت ویلایی حرفه‌ای و برنامه‌ریزی‌ شده را دنبال کنید.

پروژه‌های ویلایی

پرسش و پاسخ

بله شما در مرحله پیش از عقد قرارداد می‌توانید از مشاوران گروه فرلی ویلا بهره ببرید.

مراحل ساخت ویلا از نقشه برداری تا انجام گودبرداری، طراحی فونداسیون، اسکلت‌سازی، نازک‌کاری و غیره را شامل می‌شود.

  • طراحی پلن کوچک و اصطلاحاً نقلی که ما را به خانه‌ای جمع‌وجور اما ارزان می‌رساند.
  • طراحی پلن‌های یک ‌طبقه و پرهیز از طراحی ساختمان‌های دوبلکس و تریپلکس
  • استفاده از نماهای ارزان ‌قیمت مانند اجرای سیمانکاری در بخش‌های جانبی ساختمان
  • داشتن برنامه‌ریزی درست در آغاز مراحل ساخت ویلا
  • استفاده از متریال‌های ارزان ‌قیمت اما استاندارد