زمانی در طراحی ویلا و حتی خلق معماری برجسته شهرکهای ویلایی تأثیرگذار و الهام بخش هستید که از مهمانان خود به زیبایی و با شکوه منحصر به فردی پذیرایی کرده باشید. اهمیت طراحی سردر ویلا در تکمیل معماری بنای اصلی است. این سردرها که در بخش ابتدایی ورود به محوطه ویلا و یا شهرک میزبان افراد هستند، به راحتی میتوانند جلوهی مختصری از سبک معماری، سلایق صاحبان ویلا، زیبایی و استقبالی شایسته باشند. در عین حال برای تامین امنیت ویلا و یا شهرک ویلایی الزامی هستند.
طراحی سردر شهرکهای ویلایی به اندازهی خود ویلاها جایگاه کلیدی دارد. یک سردر زیبا با طراحی هنرمندانه و البته خلاق محور به راحتی نماد عینی از سبک معماری هنر فضاسازی و جلوهای کامل از حس و حال شهرک را تداعی میکند. اگر به خلق ویلایی زیبا فکر میکنید و یا علاقه دارید تا شهرکها با امنیت کامل هر چه بیشتر در جذب افراد و سرمایهگذاری موفق باشند، بهتر است طراحی سردر شهرکهای ویلایی را جدی بگیرید. در این مقاله از فرلی ویلا به نکته هایی از اصول طراحی انواع سردر ویلایی میپردازیم.
نمای ویلا جلوهی بصری از ظاهر کلی ساختمان است که در اولین نگاه مورد توجه هر کسی قرار میگیرد. همه ساختمانها برای زیباتر شدن به طراحی نما نیاز دارند و طراحی نما ویلا از این حیث اهمیت بالاتری دارد. زیرا ساختمانهای ویلا در تداعی حسی از راحتی و زیبایی ساخته میشوند و باید تمام و کمال روح بهرهمندی از ساختمانی راحت و چشم نواز را همراه خود داشته باشند.
طراحی نما ویلا با توجه به سبک ساخت بنا و رعایت دکوراسیون کلی ساختمان انتخاب میشود. در حال حاضر برای اجرای نمای ویلا از انواع سبکهای کلاسیک، رومی، روستیک، مدرن و یا مینیمال شده و حتی تلفیقی از این سبکها استفاده میکنند. همه سبکها در طراحی نما ویلا جذاب و زیبا هستند، به شرط آنکه در تصمیمی هوشمندانه متناسب با سبک ساخت بنا طراحی شوند. اهمیت نمای ویلایی فراتر از زیبایی برای نظم بخشیدن به ظاهر ساختمان تا ایجاد ارزش افزوده ملک است. همیشه ساختمانها با نمای زیباتر و برجستهتر قیمت بالاتری نیز دارند. در این مطلب از گروه فرلی ویلا با نگاهی جامع انواع نما ویلا را چه از نظر طراحی و یا متریالها و روش اجرا بررسی میکنیم.
ساختمانهای ویلا با بهرهمندی از محوطههای اطراف خود حس و حال کاملاً زیبا و کاربردی دارند و میتوانند خانههایی برای تکمیل روزهای استراحت و تفریحات گوناگون باشند. محوطه سازی ویلا از ارکان کلیدی در طراحی و اجرای خانههای ویلایی است و در آن با موضوعات متنوع اعم از ایجاد فضای سبز، ایجاد محیط تفریحی، زیباسازی با المانهای محیطی و بهرهمندی هر چه بهتر از فضا پرداخته میشود.
حیاط ویلا بدون تردید کاربردیترین محیط در ساختمانهای ویلایی است و قرار است تا از این پتانسیل برای اهداف گوناگون مانند ایجاد پارکینگ، ایجاد فضای سبز و حتی محوطه بازی استفاده کنیم. در عین حال مسیرهای تردد به ساختمان اصلی و یا دیگر فضاهای اطراف ساختمان از طریق همین حیاط انجام میشود که نقش برجستهای در هر چه زیباتر شدن ظاهر کلی ساختمان دارد. اصول طراحی حیاط ویلایی شامل موضوعات متنوع مانند ساخت آلاچیق، آبنما، برکه، نهر، انواع استخرها، باغچه سازی و گلآرایی، تنوع در درختکاری، ایجاد باربیکیو و… میشود. در این مقاله از فرلی ویلا به کلیاتی از محوطه سازی ویلایی میپردازیم و به موضوعات کلیدی از چگونگی خلق حیاطی هر چه زیباتر در تعامل با فضای سبز و عناصر محیطی اشاره میکنیم.
خانههای ویلایی برای استراحت ما در محیطی خارج از همهمه شهری ساخته میشوند. این خانهها همراه خود روحی از آرامش، صمیمیت و همنشینی با محیط طبیعی اطراف خود دارند. خصوصاً که عموم خانههای ویلایی را در مناطق روستایی و یا حاشیه شهرها در مناطق خوش آبوهوا میسازند و قطعاً علاقه داریم تا خانهی ما با مظاهر فرهنگی، سنتی و یا طبیعی محیط اطراف خود سازگار باشد. در فرلی ویلا برای طراحی و ساخت ویلا با در نظر گرفتن سلایق شما، نیازهای شما، شرایط اقلیمی منطقه و مظاهر فرهنگی برنامه داریم.
پروژه های ویلایی گروه فرلی ویلا شامل انواع ویلاهای مدرن، سنتی، کلاسیک و حتی روستیک است. کارشناسان گروه فرلی ویلا برای طراحی و ساخت ویلا در هر سبک از ایدههای خلاقانه استفاده میکنند. در عین حال سبکها در امتداد شرایط اقلیمی موقعیت جغرافیایی ویلا طراحی میشوند. از طرفی پس از طراحی ویلا با مرحله پیچیده ساخت ویلا روبرو هستیم. پروژه های ویلایی فرلی ویلا شامل تمامی مراحل از آغاز نقشهبرداری و طراحی پلان تا مراحل پایانی ساخت ویلا و حتی طراحی محوطه ویلایی است. در ادامه مطلب با برخی از پروژه های ویلایی گروه فرلی ویلا در شهرهای مختلف ایران آشنا شوید.
ساختمانهای ویلایی باید به مانند هر خانهی دیگری از فضاهای مناسب زندگی برخوردار باشند. اما در این ساختمانها باید به راحتیِ اهالی خانه، تأمین آسایش آنها، بهرهمندی از سبک معماری بنا، پوشش نیازها و اهداف طراحی سازه بپردازیم. دکوراسیون ویلا شباهت زیادی به دکوراسیون خانههای شهری دارد. با این تفاوت که قرار است خانهای با کاربرد آسایش محور را طراحی کنیم.
طراحی دکور ویلا باید در خدمت اهداف ویلا باشد. ساختمانهای ویلایی در نگاه کلی خانههایی ساخته شده در فضاهای روستایی هستند. اما الگوی کاربری این ساختمانها با خانههای شهری متفاوت است. یک خانه شهری برای همنشینی اهالی خانه پس از یک روز سخت کاری دکورسازی میشود. اما ساختمان ویلایی برای استراحت و تفریح اهالی خانه در ایام تعطیلات کارایی دارد. از طرفی این ساختمان باید از دکوراسیون شخصیت محور برخوردار باشد. تابع سبک باشد و بتواند انتظارات صاحبان ملک از ساختمان مفید، راحت، آرامشبخش، زیبا و کاربردی را تأمین نماید. در این مقاله از فرلی دیزاین به نکتههایی کلیدی از دکور خانه ویلایی با ایدههای مدرن و جذاب میپردازیم.
ویلا باید ساختمانی جذاب و کاربردی باشد. در عین حال باید طراحی آن برگرفته از هنر معماری نوین با حضور پررنگ ایدههای خلاقانه شکل بگیرد. تمام نکاتی که به راحتی میتوانید در طراحی ویلای مدرن پیدا کنید. طراحی ویلای مدرن در این سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. این ویلاها سازههای ساده با کمترین جزئیات شکل گرفته از اشکال هندسی با خطوط صاف هستند.
درهم آمیختگی فضاهای هندسی در طراحی مدرن سازههای ویلایی متداول است. سازههایی که سعی در ایجاد خطوط صاف اما برجسته دارند. همچنین در این نوع معماری از انبوه ایدههای فانتزی، انتزاعی و حتی مینیمال شده استفاده میکنند. سبک مدرن ویلایی خانهسازی در نهایت سادگی است. سادگیای که در آن به راحتی میتوانید حجم مفهومی از ایدههایی مدرن و هدفمند را پیدا کنید. در این مقاله از نگاه کارشناسی گروه فرلی ویلا تخصصی قصد داریم تا به مولفه های کلیدی اصول طراحی ویلای مدرن اشاره کنیم.
طراحی ویلا در سبکهای کلاسیک یا روستیک کدامیک را میپسندید؟ آیا از اصول طراحی کلاسیک ویلا و یا طراحی روستیک ویلا اطلاع دارید؟ این دو چه تفاوتهایی دارند؟ شاید در نگاه نخست با یک مقوله کلی از سبک طراحی ساختمانهای ویلایی مواجه باشیم. نگاه کلی که قرار است این بناهای نیمه شهری در محیطهای روستایی را برای پذیرش سبکی شناخته شده آماده کند. اما همه میدانیم که ویلاها با یکدیگر متفاوت هستند. طراحی آنها منحصر به فرد و گاهاً هنجارشکن میشود. خلاقیتها و نوآوریها در طراحی ویلا حرف اول را میزنند. اما هر چه بیشتر در این ماجرا وارد میشویم، در نهایت به ساختارهای هدفمند نزدیکتر هستیم. ساختارهایی که در قامت سبکها شکل گرفتهاند.
ساختمانهای کلاسیک در حجم منظمی از نقش برجستههای سنگی در فرمت نمای رومی شکل میگیرد. طراحی کلاسیک ویلا برای خلق ساختمانهایی باشکوه، زیبا، چشمنواز و جسور طراحی شده است. در مقابل طراحی روستیک ویلا قرار دارد. طراحی که بر پایه ایدههای روستایی شکل گرفته و قرار است برای ما یک خانه شبیه به خانههای سنتی محلی اما در فرمتی مدرن و خلاق محور در فضایی خودمانی و صمیمی شده بیافریند. معماری کلاسیک و روستیک هر دو سبکهای پسندیده در طراحی ساختمانهای ویلایی هستند. در این مقاله از فرلی ویلا قصد داریم تا به تفاوت این دو سبک شناخته شده بپردازیم.
روف گاردن از ایدههای جذاب در معماری مدرن است. همه ساختمانها پشتبام دارند و این فضا بستر بسیار عالی برای انجام کارهای بسیار زیاد مانند روف گاردن است. اگر چه ایدهی روف گاردن برای توسعه فضای سبز خصوصی شده در سطح شهرها و ساختمانهای آپارتمانی متداول است؛ اما این ایده در جمع خانه باغها هم مورد توجه قرار دارد. روف گاردن در باغ ویلا فضایی برجسته است که قرار است مکمل محیط سبز باغ در هر چه زیباتر کردن و کاربردیتر ساختن ساختمان اصلی باشد.
برای طراحی روف گاردن در باغ ویلا با مؤلفههای متعددی مواجه هستیم. این باغهای زیبا در سقف خانهها با دیگر باغها متفاوت هستند. در طراحی روف گاردن باید به ارتفاع ساختمان، ملاحظات معماری و فنی ساختمان، ابعاد باغ، جهت تابش آفتاب، موقعیت جغرافیایی، جهت وزش باد و حتی چگونگی تأمین آب و مقررات شهرداریها توجه کنید. برای طراحی روف گاردن در باغ ویلا باید از گیاهان در کنار عناصر محیطی مانند انواع کفپوش، آلاچیق، مبلمان باغ و… استفاده کنید. این فضاها باید حسی از زیبایی و آرامش داشته باشند. اما نباید باعث تخریب ساختمان شوند و همچنین نباید باعث کمرنگ شدن باغ اصلی خانه باشند. در این مقاله از فرلی ویلا قرار است تا به تمامی نکات از طراحی روف گاردن در باغ ویلا بپردازیم.
- 1
- 2